Digital Cinema

 

In anul 2010 Magic View s.r.l. a fondat, impreuna cu unul dintre principalii integratori europeni de sisteme pentru cinematografie, compania germana FTT (Film-Ton-Technik Hannsdieter Ruettgers GmbH), un joint-venture al carui obiect de activitate este furnizarea de sisteme, produse si servicii profesionale in domeniul cinematografiei digitale.

Ca urmare a fuziunii companiilor FTT si XDC in anul 2012, societatea joint-venture mentionata mai sus, dcinex Cinema s.r.l., este acum parte a grupului european dcinex, cu sediul central in Belgia si filiale in majoritatea tarilor din Europa.

 

dcinex Cinema s.r.l. 

 

dcinex are parteneriate de distributie cu principalii producatori din domeniul digital cinema. Avand in vedere volumul rulat, dcinex beneficiaza de preturi preferentiale si piese de schimb in regim de urgenta, avantaje pe care la transfera catre clientii sai.

 

dcinex logo
In Romania, dcinex Cinema s.r.l. ofera echipamente si solutii la cheie pentru cinematografia digitala, in conformitate cu standardele DCI.
De asemenea, societatea detine in prezent una dintre cele mai experimentate echipe tehnice din Romania, in domeniul Digital Cinema. Lista de referinte cuprinde numeroase instalari de sisteme Digital Cinema 2D si 3D in Romania, Germania si Austria, precum si intretinerea curenta a sistemelor digital cinema pentru unii operatori din Romania.