Dispecerate / Control Rooms

 

Indiferent de tipul de aplicatie pentru care sunt dedicate - situatii de urgenta, utilitati publice, control de proces, management de trafic, supraveghere video sau televiziune - dispeceratele sunt centre vitale cu functionare 24 de ore pe zi, 365 zile pe an.

Operatorii dispeceratelor depind in mod fundamental de vizualizarea informatiilor, pentru a lua deciziile corecte in orice situatie.

 

Videowall Barco la dispeceratul DEN al Transelectrica

 

Cu cat sunt puse la dispozitia operatorilor mai multe informatii, mai bine structurate si mai ergonomic prezentate, cu atat solutiile adoptate vor fi mai bune. Ca urmare, integrarea bazelor de date si a semnalelor de la senzori din surse heterogene va contribui la mai buna intelegere a situatiei dintr-un anumit moment.

In consecinta, colectarea, distributia si monitorizarea datelor devin din ce in ce mai importante.
 

Solutiile de vizualizare in retea asigura distributia in timp real a datelor. Informatiile vizuale pot fi transferate de la o locatie la alta, indiferent de distanta, pentru a fi afisate pe orice tip de ecran sau monitor. Flexibilitatea sistemului permite chiar partajarea informatiilor intre retele private distincte, astfel incat, spre exemplu, sectiile de politie si unitatile medicale pot interschimba informatii in conditii de securitate.

 

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul solutiilor de vizualizare in dispecerate, Magic View s.r.l. este probabil cel mai competent furnizor din Romania. Echipamentele din portofoliul nostru sunt fabricate de catre compania Barco, lider tehnologic recunoscut la nivel mondial. Referintele noastre includ in principal clienti din Romania, dar si din Republica Moldova, Africa de Sud, Finlanda.

In unele proiecte complexe lucram impreuna cu integratorii de sisteme.

 

Pentru mai multe informatii de ordin tehnic referitoare la produsele si sistemele pentru dispecerate, va invitam sa vizitati site-ul de Web al partenerului nostru, Barco.