Digital Cinema

 

In anul 2010 Magic View s.r.l. a fondat, impreuna cu unul dintre principalii integratori europeni de sisteme pentru cinematografie, compania germana FTT (Film-Ton-Technik Hannsdieter Ruettgers GmbH), un joint-venture al carui obiect de activitate este furnizarea de sisteme, produse si servicii profesionale in domeniul cinematografiei digitale.

 

Ca urmare a fuziunii cu grupul Ymagis, societatea joint-venture mentionata mai sus, redenumita Cinema Next s.r.l., este acum parte a grupului european CinemaNext, cu sediul central in Belgia si filiale in majoritatea tarilor din Europa.

 

 

 

CinemaNext are parteneriate de distributie cu principalii producatori din domeniul digital cinema. Avand in vedere volumul rulat, CinemaNext beneficiaza de preturi preferentiale si piese de schimb in regim de urgenta, avantaje pe care la transfera catre clientii sai.

 
In Romania, Cinema Next s.r.l. ofera echipamente si solutii la cheie pentru cinematografia digitala, in conformitate cu standardele DCI.
De asemenea, societatea detine in prezent una dintre cele mai experimentate echipe tehnice din Romania, in domeniul Digital Cinema. Lista de referinte cuprinde numeroase instalari de sisteme Digital Cinema 2D si 3D in Romania, Germania si Austria, precum si intretinerea curenta a sistemelor digital cinema pentru unii operatori din Romania.