Noutati

Kortrijk, Belgia

04 februarie 2014

 

Barco LiveDots introduce o gama de chioscuri de publicitate (LCD), de interior si de exterior

 

 

LiveDots Barco, una dintre companiile Barco, anunta extinderea portofoliului sau cu o noua familie de chioscuri de publicitate (LCD). Directionate catre piata de retail si de publicitate, noua gama este formata din cinci ecrane. Informatia se afiseaza pe o singura fata sau fata-verso, existand variante atat pentru podea cat si pentru perete. LCD55ix (interior, 55 inch), LCD55ox (in aer liber, de 55 inch), LCD72ix (interior, 72 inch) si LCD72ox (in aer liber, 72 inch ) sunt perfect adecvate pentru o gama larga de aplicatii. LCD55ipw (55 inch) este un ecran subtire, portret, fata-verso pentru utilizarea in interior. Incepand cu data de 04.02.2014, Barco va prezenta aceste noi chioscuri LCD la standul sau de la Salonul Expozitional ISE in Amsterdam. Acestea vor fi disponibile pe piata in martie 2014.

 

Kortrijk, Belgia,

30 ianuarie 2014

 

Compania Barco - lider mondial in sisteme de vizualizare profesionale, introduce Seria OverView Seamless Videowall (OSV).

Ecranul panoramic de mari dimensiuni (fara cusaturi sau rame) poate afisa un amestec de date si material video de inalta calitate.

Acest ecran curbat se potriveste cerintelor de vizualizare pentru o multitudine de aplicatii, de la operatiuni de criza, intruniri de brainstorming si de planificare, camere de control in utilitati, energie si control al procesului de productie. Ca parte a unei solutii complete, OSV vine cu TransForm C, un sistem de management inovativ, care permite intregului continutul sa fie afisat optim pe ecran, printr-o interfata grafica cu ecran tactil, usor de utilizat.

Pentru mai multe informatii de ordin tehnic referitoare la acest produs, va invitam sa vizitati site-ul de Web al partenerului nostru, Barco.

 

 

MagicView, Bucuresti

 01 decembrie 2013

Mai multe detalii pe:  http://www.barco.com/nl/markets/Healthcare/Dentistry.aspx