Profilul companiei

 

Societatea noastra, Magic View s.r.l., este un furnizor consacrat de solutii profesionale de vizualizare pentru o gama larga de aplicatii.

De asemenea, este activa in domeniul situatiilor de urgenta unde comercializeaza echipamente de descarcerare si promoveaza autovehicule speciale.

 

Principala noastra misiune este de a configura, propune si livra produse si solutii tehnice optime pentru proiectele clientilor nostri, asigurand servicii profesionale de punere in functiune, instruire, intretinere si depanare.

 

Continuand si dezvoltand o activitate comerciala inceputa la mijlocul anilor '90, societatea Magic View s.r.l. prezinta un nivel de stabilitate si fidelitate unic in Romania, in fiecare din segmentele de piata in care activeaza.

Astfel, avem relatii de afaceri neintrerupte de peste 25 de ani cu principalii nostri parteneri externi: companiile Barco si Holmatro, lideri tehnologici recunoscuti la nivel mondial.

 

Am implementat si mentinem un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2015.

 

Prin tehnologii de varf, continuitate si experienta, asiguram garantia rentabilitatii pe termen lung a investitiilor clientilor nostri.