ClickShare

Barco ClickShareBarco ClickShare

Barco ClickShare este un sistem inovator de prezentare wireless, care asigura conectarea la sistemul video-audio al salii de meeting in cateva secunde, permitand totodata celorlalti participanti sa se implice in mod interactiv in prezentare. Un sistem ClickShare standard este format din 4 device-uri externe USB denumite " butoane ClickShare", un cosulet in care sunt depozitate in mod elegant butoanele atunci cand nu sunt utilizate, precum si o unitate centrala.

Unitatea centrala are o legatura permanenta, prin cabluri, cu sistemul video-audio al salii. Utilizatorii care doresc sa afiseze prezentarea pe ecran trebuie doar sa conecteze un buton "ClickShare" intr-un port USB al laptop-ului sau PC-ului lor. Lanseaza apoi o aplicatie si imediat desktop-ul lor este transferat wirelss catre sistemul de vizualizare. ClickShare nu interfereaza cu rezolutia laptop-ului si afiseaza continutul ecranului automat, in mod optim.

De asemenea, ClickShare permite altor participanti ca se implice in mod activ in prezentare. Conectand unul dintre celelalte butoane ClickShare la un alt laptop / PC, desktop-ul acestuia poate de asemenea fi afisat pe ecran, inlocuind desktop-ul prezentatorului anterior sau simultan cu acesta. In total, pana la 4 participanti pot fi afisati pe ecran, in mod simultan.

 

Unitatea centrala are o legatura permanenta, prin cabluri, cu sistemul video-audio al salii. Utilizatorii care doresc sa afiseze prezentarea pe ecran trebuie doar sa conecteze un buton "ClickShare" intr-un port USB al laptop-ului sau PC-ului lor. Lanseaza apoi o aplicatie si imediat desktop-ul lor este transferat wirelss catre sistemul de vizualizare. ClickShare nu interfereaza cu rezolutia laptop-ului si afiseaza continutul ecranului automat, in mod optim. De asemenea, ClickShare permite altor participanti ca se implice in mod activ in prezentare. Conectand unul dintre celelalte butoane ClickShare la un alt laptop / PC, desktop-ul acestuia poate de asemenea fi afisat pe ecran, inlocuind desktop-ul prezentatorului anterior sau simultan cu acesta. In total, pana la 4 participanti pot fi afisati pe ecran, in mod simultan.

 

Descarcati brosura Barco ClickShare (format .pdf)

 

Mai multe informatii despre Barco ClickShare